AGNuke

Купи MSI, спечели игри

MSI и Intel подаряват игри и in-game предмети на стойност над 180$ на закупилите дънна платка или компютър на MSI с Intel процесор.

За периода 1-ви май до 30-ти юни MSI и Intel влизат във феноменална колаборация, която ще направи всеки геймър, закупил си дънна платка или компютърна конфигурация на MSI с процесор на Intel, по-щастлив със сто и осемдест долара в игри и in-game предмети.

Какво по-хубаво от това с новия компютър да се впуснеш директно в едни от най-яките игри в момента. Игрите, които ще получите, са Warhammer: Vermintide II, новата инсталация на популярния кооперативен shooter от първо лице, X-morph: Defense - уникална смесица от изометричен shooter и tower defense игра, където лошите извънземни - това сте вие - се опитват да завладеят земята. Освен игрите, които раздават участниците в промоцията на MSI и Intel получават и in-game предмети в една от най-популярните online sci-fi shooter-и Warframe, както и във Fractured Space и Dreadnought, в които ще можете да сбиете космическите ви флотилии с противниците. И трите игри, за които получавате in-game предмети са напълно безплатни.

Получаването на игрите е изключително лесно и единственото условие е да сте закупили продукт на MSI от списъка с дънни платки и компютърни конфигурации, който можете да намерите на официалната страница на промоцията. На същата страница в раздел "WHERE TO BUY", след като изберете в падащото меню от ляво Bulgaria, ще видите всички български портали, от където можете да закупите продуктите.

След като си изберете и закупите продукта, стъпките са лесни.

  1. Направете си акаунт на сайта на MSI - https://register.msi.com/home/login
  2. Регистрирайте продукта си в сайта на MSI (инструкции) и изчакайте да бъде проверена заявката ви
  3. На е-пощата си ще получите Master ключ, който използвайте в сайта на Intel, за да получите игрите - https://starterpack.intel.com/

Приятна игра на едни от най-новите машини!

Нагоре