AGNuke

Участниците във втори полусезон на Game Ninja League по League of Legends и Dota 2 са ясни

Участниците във втори полусезон на Game Ninja League по League of Legends и Dota 2 са ясни. В груповата фаза от втори полусезон на Game Ninja League по LoL и Dota 2 ще участват респективно 8 (LoL) и 5 (Dota 2) отбора. Отборите бяха разпределени в групи и мачовете им бяха насрочени за следващите 2 седмици.

Групово разпределение и мачове в дисциплината League of Legends.

Група А

 1. The Guild
 2. No Name
 3. Nie sme na kone
 4. dSc Gaming

Група Б

 1. Rusenskite Simpatqgi
 2. Gi4ka
 3. Belbezzab's Team
 4. Strictly Taken

Групово разпределение и мачове в дисциплината Dota 2.

Група А

 1. Pyrvichna sila
 2. elwyN + 4
 3. SHESTOLEVEL
 4. Diviq Severozapad 5
 5. 5JOKERS

В дисциплината Dota 2 се сформира само 1 група от 5 отбора, които играят според правилата на груповата фаза в групов формат "всеки срещу всеки" в мачов формат "2 Game Series". Най-добрите 4 отбора отиват на плейофите, като по подобие на груповата фаза от миналия сезон мястото, което заемат в групата ще определи сийда им в плейофната фаза, където в полуфиналите на плейофа отбора завършил на 1-во място ще играе с този завършил на 4-то място, а отбора завършил на 2-ро място ще играе с този на 3-то място.

Да пожелаем успех на участниците в турнира и да ги подкрепим в срещите, които им предстоят.

Тази вечер ще се проведе първото живо предаване в дисциплината League of Legends, като от 19:30 ще можете да наблюдавате срещата между The Guild и Nie sme na kone, а от 21:00 - срещата между No Name и dSc Gaming.

Предаването можете да гледате на http://esports.bg/live/4/esportsbg_lol от 19:30.

Нагоре