AGNuke

Квалификациите за втори полусезон на Game Ninja League S1 приключиха

Квалификациите по CS:GO, Dota 2, League of Legends и Hearthstone вече са в историята и скоро започват мачовете от груповата фаза, която във втория си полусезон ще бъде още по-интригуваща и ще ви прикове пред мониторите в следващите няколко седмици.

В дисциплината Counter-Strike: Global Offensive след тежки битки по време на квалификацията ни бяха излъчени най-добрите 8, които ще продължат в груповата фаза. Сред тях има добре познатите от миналия полусезон TDR-Gaming и headshotBG, както и редица нови отбори, като Assembly Gaming, Vilay Academy, както и CS:GO еквивалента на един от най-хранителните и засищащи League of Legends отбори в България - BISKVITKI ZAKUSKA.

Отборите в CS дисциплината са разпределени в две групи, показани отдолу:

 

ГРУПА АГРУПА Б
Pandas in AmbushLevski
Biskvitki ZakuskaAssembly Gaming
BojestvataTDR-Gaming
Vilay AcademyheadshotBG

Подробности за мачовете във всяка от групите може да намерите, като проследите линка на всяка група.

Определено много силен полусезон се очертава, така че не го пропускайте на CS:GO канала ни в Twitch. Мачовете започват утре (3-ти април) от 19:00 часа.

В дисциплината Hearthstone битката за място в груповите фази също беше на ниво, като в квалификациите се включиха едни от най-добрите играчи в българското HS общество! SilentStorm, Prodigy, m3cu и Jengo са само част от класните играчи, които взеха участие в квалификацията, като квалификацията донесе успех на някои от тях и разочарование на други.

В крайна сметка в груповата фаза се класираха наистина добри играчи, а някои от тях гледахте и миналия полусезон през погледа на MorGalad и AlekSano.

Участниците в Hearthstone дисциплината са разпределени в две групи, показани отдолу:

 

ГРУПА АГРУПА Б
Jengobnight
shumzFelzak
Petkom3cu
ConstantineRupertMurloc

Подробности за мачовете във всяка от групите може да намерите, като проследите линка на всяка група.

Да им пожелаем успех по Пътя на Нинджата и да ги гледаме по време на груповата фаза, която започва скоро на обичайното място - нашият Twitch канал за Hearthstone. Мачовете започват утре (3-ти април) от 19:00 часа.

Квалификациите по Dota 2 и League of Legends не бяха достатъчни, за да бъдат излъчени топ 8 за участие в груповите фази, като нужните отбори ще бъдат допълнени чрез отборни покани, а информация за провеждането на груповата фаза по тези две игри ще бъде обявена на 8-ми април.

Game Ninja League се провежда с подкрепата на Acer, Predator, MSI и D-Link.

Нагоре