Xen

Промени в сезонните финали на Game Ninja League

Финалите на сезон 1 между победителите в 2-та полусезона ще се проведат на 28-ми и 29-ти април с променен награден фонд.

В края на първи полусезон обявихме провеждането на Game Ninja League сезон 1 изцяло онлайн, за да можем да се фокусираме върху разработването на платформата на eSports.bg, така че да ускорим добавянето на новите и дългоочаквани функционалности в уебсайта - автоматизирана турнирна платформа, търсачка за играчи и отбори, потребителска система и други.

Провеждането на сезонните финали онлайн променя от части значението им в структурата на Game Ninja League. Те ще запазят статута си на директна квалификация за участие в Game Ninja 2018, LAN евентът, който ще се проведе в края на лигата на 20-ти и 21-ви октомври, но ще бъдат с нов награден фонд, който отговаря на техния статус като онлайн турнири. Наградния фонд на сезонните финали се изравнява с този на полусезонните плейофи и става 1600 лева, като разпределението му ще бъде на същия принцип. Всяка от отборните дисциплини - CS:GO, LoL и Dota 2 получава по 500 лева от наградния фонд, който ще бъде спечелен от победителят в сезонните финали, а индивидуалната дисциплина Hearthstone - 100 лева. Паричния награден фонд ще бъде подкрепен и с награди от нашите партньори, като подгласниците в сезонните финали на една от отборните дисциплините ще получат и 5 рутера DIR-842 на D-Link.

Обновената информация за сезонните финали можете да намерите и на http://esports.bg/events/rules

Нагоре