AGNuke

Квалификациите за втори полусезон на Game Ninja League S1 са отворени

Най-после сме готови да обявим началото на втория полусезон от серията турнири на Game Ninja League!

Форматът, добре познат от миналия полусезон, е същият.

Запишете се с отбора си в квалификациите на играта по ваш избор - Dota 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive или индивудално в Hearthstone квалификацията. Борбата и този полусезон е за 1 600 лева в парични награди, а победителите изминали успешно "Пътя на Нинджата" и заели първо място във втори полусезон ще имат възможността да играят срещу финалистите от първия полусезон на сезонните финали, които ще се проведат веднага след 2-ри полусезон.

Нанесохме промени в правилата касаещи формата на отборите, ползването на резерви, заместването на отбори в лигата, за които можете да прочетете в тази статия.

Календар за провеждането на квалификациите, груповите фази, плейофите и сезонните финали можете да намерите тук. Скоро ще обявим и повече информация за сезонните финали, в които ще има промени.

Линкове за записване

Запишете се за квалификацията по CS:GO във FaceIt, която ще се проведе на 31-ви март. Също така, имаме и раздаване на USP-S | Kill Confirmed (Field-Tested) скин в нашия Discord сървър, което приключва на 30-ти март в 19:00 часа.
Запишете се за квалификацията по Dota 2 във FaceIt, която ще се проведе на 31-ви март. Също така, имаме и раздаване на Exalted Frost Avalanche Arcana за Crystal Maiden в нашия Discord сървър, което приключва на 30-ти март в 19:00 часа.
Запишете се за квалификацията по League of Legends в Battlefy, която ще се проведе на 1-ви април. Също така, имаме и раздаване на Prepaid Card 1580 Riot Points EUW – EUNE в нашия Discord сървър, което приключва на 30-ти март в 19:00 часа.
Запишете се за квалификацията по Hearthstone в Battlefy, която ще се проведе на 1-ви април. Също така, имаме и раздаване на Hero Skin по избор в нашия Discord сървър, което приключва на 30-ти март в 19:00 часа.

Тук е и мястото да ви благодарим за търпението, с което очаквахте пускането на втори полусезон и за желанието ви да продължите да се състезавате и да ставате по-добри играчи и състезатели. С екипа на eSports.bg правим всичко възможно да продължим разработването на Game Ninja League и това включва подготовка, която не е директно свързана с провеждането на лигата. За да можем да продължим работа по лигата и да осигурим възможността, българските играчи да се състезават в предизвикателния формат на Game Ninja League, имахме нужда от няколко седмици, в които работихме усилено, за да осъществим втория полусезон и ето, че той вече е на лице.

Време е за битка! Очакваме ви в квалификациите.

Game Ninja League се провежда с подкрепата на Acer, Predator, MSI и D-Link.

Нагоре