AGNuke

Cougar Speed 2-M - подложка за мишка с гладка повърхност

Speed 2-М е подложка за мишка на Cougar с гладко покритие, което улеснява и осигурява бързото движение на мишката по mouse pad-а. Подложката се предлага в 4 различни размера, като тук ще говорим за М размерът, който е с големина 320х270х5 милиметра и.

Speed 2 подложките на Cougar имат много интересна повърхност, която на пръв поглед изглежда груба, но на допир се оказа изключително гладка. Движението на оптична или лазерна мишка по нея е безпроблемно и не се усещат грапавини възпрепятстващи плъзгането на мишката.

В долната си част подложката има гумено покритие със специфичен нацепен мотив, което цели да застопори подложката здраво върху гладката повърхност на бюрото. При движение на мишката по повърхността на подложката не се наблюдава разместване, което се дължи и на 5 милиметровата основа. Подложката е създадена за хората обичащи по-дебели повърхности, които имат предпоставка за по-голям комфорт, поради това че са меки и ръката ляга удобно на тях. Размерите на Speed 2-M в общия случай са напълно достатъчни за свободното движение на ръката ви, така че височината на подложката не би трябвало да попречи на движенията ви.

Speed 2 е водоустойчива и е съшита по ръбовете, което увеличава значително живота и качеството на подложката .

Като цяло Speed 2-M на Cougar е много добра геймърска подложка, която идва на доста конкурентна цена.

Нагоре