AGNuke

MSI пуска клавиатурите VIGOR GK80 и GK70 през март

БРИЛЯНТНИ ЕФЕКТИ MYSTIC LIGHT И ПРЕМИУМ ДИЗАЙН ЗА СОЛИДНА ОСНОВА ЗА ГЕЙМИНГ

MSI е изключително горд да пусне своите най-нови допълнения към линията периферни устройства на Gaming Gear - клавиатурите Vigor GK80 и GK70 GAMING. Със своя силен фокус върху осветяването благодарение на изключителната Mystic Light светлина на MSI, Vigor GK80 и GK70 дават прекрасна перспектива за игра и позволяват на геймърите да персонализират напълно настройките си до всеки отделен клавиш. Премиумната основа, изработена от анодизиран алуминий, придава на двата модела стабилност и също така е лесна за почистване заради плаващия си дизайн. Сменяемите клавиши са в две разновидности: 12 с гумена текстурирана повърхност и 4 с метална повърхност, пригодени за намирането незабавно на правилните ключове. И двете клавиатури са снабдени с Cherry MX RGB LED суичове и изключителни клавишни комбинации, свързани с ексклузивното приложение за игри на MSI и специфични компоненти от серията MSI GAMING, за да създадат едно уникално гейминг преживяване.

 

Vigor GK80 GAMING Keyboard

Построен със здрава и издръжлива алуминиева рамка, Vigor GK80 предлага всичко, което бихте очаквали от високотехнологична геймърска клавиатура с Cherry MX суичове, RGB Mystic Light и клавишни комбинации за почти всичко. Това, което отличава тази клавиатура от останалите, са нейните допълнения като допълнителните капачки за бутони, които могат да бъдат поставени в долната й част, така че да бъде удобно за китката.

Оборудван със специални медийни клавиши, Vigor GK80 осигурява по-бърз и лесен начин за достъп до контрол на силата на звука за любимите мелодии на геймърите по време на игрите. Преходният USB порт на гърба на клавиатурата е идеален за свързване на други периферни устройства като мишка или слушалки.

 

Vigor GK70 GAMING Keyboard

Проектиран за геймъри, които предпочитат по-минималистичен подход към настройките, Vigor GK70 се отличава с 10 клавиша по-малко и обединява всички основни характеристики в по-малък, чист метален дизайн. Използвайки Cherry MX суичове като солидна основа, той е съвместим с RGB Mystic Light Sync и дори има някои странично ориентирани проекции на светлина, за да добави малко усет към микса.

 

MYSTIC LIGHT RGB

Използвайки Mystic Light RGB, геймърите могат да персонализират външния вид на своите клавиатури, като имат избор от милиони цветове и многобройни ефекти като използват изключителния Mystic Light софтуер. Mystic Light Sync позволява на геймърите лесно да синхронизират цветовете и ефектите с други RGB компоненти и периферни устройства за зашеметяващо пълно усещане на системата.

Новите MSI Vigor GK80 и GK70 GAMING клавиатури се очаква да бъдат по магазините в световен мащаб от март 2018 г. За да получите повече информация, посетете уеб сайта на MSI.

Нагоре