AGNuke

Game Ninja League Сезон 1 ще се проведе онлайн

Game Ninja League Сезон 1 ще се проведе онлайн, като това включва първи полусезон, втори полусезон и сезонните финали, които също ще бъдат проведени изцяло онлайн. В момента за нас най-важно е да създадем за българските играчи страхотна платформа за състезателен гейминг, която да позволява провеждането на повече турнири, автоматизиране на провеждането на игрите не само в традиционния елиминационен формат, но и в групова фаза, създаване на търсачка за играчи и отбори, за да можете да намерите най-бързо и лесно точно екипа от хора, който търсите, създаването и актуализирането на класация и много други възможности за изграждане на връзки между играчите и личностно израстване и постигане на по-добри резултати в електронните спортове. За това фокусираме ресурсите си в разработката на Esports.bg уебсайта, така че да даде нужното поле за изява на българските играчи и продължаваме с провеждането Game Ninja League.

В първият полусезон на Game Ninja League взеха участие стотици български играчи в четирите дисциплини - Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 и Hearthstone. Битките в изминалия месец бяха много вълнуващи и играчите бяха поставени пред много изпитания, но пред тях сега предстои заключителната фаза на първи полусезон.

Сега в навечерието на първите онлайн плейофи най-добрите играчи в България ще се сблъскат един срещу друг, като без съмнение в идния уикенд ще станем свидетели на запомнящи се мачове. Незабавно след плейофите ще бъдат отворени и вратите за всички ентусиазирани играчи, които искат да се състезават във втория полусезон. Така че пригответе се и запомнете, Пътя на Нинджата има много входове, но изхода е само един - Да бъдете номер 1!

 

Game Ninja League се провежда с подкрепата на MSI.

Нагоре