Xen

Поздравления на класиралите се за груповата фаза по Dota 2 и League of Legends на Game Ninja League

След състезателния уикенд е време да направим разбор на случилото се и да приветстваме участниците в първите групови фази за дисциплините League of Legends и Dota 2.

Както стана ясно още в петък за Dota 2 квалификацията нямаше достатъчен брой играчи, за да се изиграе схемата по предварително заложения за всички дисциплини начин. Това наложи в първата групова фаза да участват четири (4) отбора вместо осем (8). Повече информация за това можете да намерите в публикацията ни, посветена на темата. Надяваме се за втората квалификация по Dota 2 участие да вземат повече отбори, за да не се наложи да повторим процедурата, затова се гответе още от сега и между 26-ти февруари и 10-ти март елате отново, за да се запишете за нея.

В квалификацията по League of Legends се записаха 23 отбора, като най-добрите осем (8) продължиха към груповата фаза. Разпределянето на отборите в двете групи ще бъде ясно утре вечер.

Класираните отбори по Dota 2:

 1. Adrenal1ne Rush
 2. NIKO
 3. Aquantico
 4. StrategyInRush

Класираните отбори по League of Legends:

 1. Random 5
 2. Dont ban 4a1a's twitch
 3. The Lawbreakers
 4. Simpatqgite
 5. Team Righteous Fury
 6. The Power Of Bulgaria
 7. Daddy's Team
 8. VIGILANCE GAMING

Груповите фази на двете игри започват на 9-ти февруари и всички игри ще може да проследите на живо чрез нашите Twitch канали, съответно на esportsbg_dota2 и esportsbg_lol от 19:00 и 21:00 часа.

 

Game Ninja League се провежда с подкрепата на MSI.

Нагоре