AGNuke

MSI - компанията, която движи напред гейминга

Какво е MSI?

Като световно водещ гейминг бранд, MSI е най-надеждното име в гейминга и електронните спортове. Те са посветили безброй часове и инвестирали много ресурси в общността на електронните спортове, за да подкрепят най-вдъхновяващите и най-добрите геймъри и да почерпят от техните знания и експертиза за продуктите им в замяна. MSI интегрира най-желаните функции от всички геймъри в техните конфигурации, елиминира досадните проби/грешки и изстрелва производителността над всякакви лимити. Решителността да надскочи предишните си постижения направи MSI една „True Gaming” марка с геймърски дух в индустрията.

С отдаденост към иновации, предизвикани от геймъри, MSI използва силните си умения в сферата на проучването и развитието, за да създаде най-добрите и признати лаптопи, видеокарти, дънни платки и настолни конфигурации. Сега MSI Гейминг серията получава единодушни геймърски аплодисменти, а Про серията има отлична репутация, заради своето качество и издръжливост. Всички тези отличени продукти са направили MSI предвестник на пазара от висок клас. Също така към линията от продукти са добавени и облачни пространства, IPC по поръчка, интелигентни роботи и човекоцентрализирани електроники за автомобили, които още повече демонстрират силните страни на MSI и техните начинания в сферата на изкуствения интелект, търговския и ИН(Интернет на Нещата) пазари.

Само технологията обаче не прави една марка геймърска. MSI е спонсорирала над 20 професионални гейминг отбора в световен мащаб и има дълбока връзка с милиони геймъри и фенове. За тези професионалисти, както и за десетките милиони гейминг фенове, които гледат професионалната сцена на електронните спортове онлайн или чрез живи събития, като Dreamhack и PAX, MSI е познато лице. Чрез гейминг турнири им – MSI MGA(Masters Gaming Arena), те са създали огромна сцена и безброй възможности за аматьори и професионални играчи да докажат уменията си. MSI грабва всяка възможност да срещне своите фенове лице в лице. Гейминга е универсалния език, който MSI и геймърите споделят. MSI и геймъри, заедно, са разтърсили гейминг света с иновативни технологии и победи след победи.

Каква е целта на MSI?

Всички геймъри да се насладят на взимащи дъха преживявания и да бъдат въоръжени с изключителни оръжия, които ще изградят пътят към победата.

Каква е мисията на MSI?

MSI Gaming е отдадена да предостави на геймъри иновативни гейминг конфигурации и отворено общество, което да обменя знания и гейминг мъдрост.

Интересни факти за логото

Червено-черния и сребърен дизайн на MSI гейминг щита изразява резонанса между геймърската страст и ентусиазъм(червено), иновативната технология(черно) и непрекъснатите победи(сребърно). Акцентиран от дракона, щита е символ на сила и представлява MSI Гейминг системата за идентичност .

Нагоре