Вече писахме за новата технология на MSI - Extended Heatsing, която осигурява по-добро охлаждане и по-ниска температура на процесора при натоварване, нещо изключително важно за дълготрайността на гейминг компонентите.

Какво да правим, ако искаме да покрием с Wi-Fi голямо жилище или офис или търсим начин да подобрим безжичната си свързаност? Как да осигурим на всеки член на семейството адекватна свързаност, без да харчим излишно?

Серията аксесоари Predator също се разширява с нови геймърски мишки и клавиатури, геймърски столове, мощни компютърни кутии и още много.

Разширената система за охлаждане е решението на MSI за охлаждане на повече ядра и доставяне на по-висока производителност.

MSI и Intel подаряват игри и in-game предмети на стойност над 180$ на закупилите дънна платка или компютър на MSI с Intel процесор.

Преди броени дни на 23-ти Май в Ню Йорк се проведе next@acer - глобалната пресконференция на технологичния гигант Acer и по-време на събитието бяха представени най-новите технологии, които Acer внедрява в последните им модели лаптопи, настолни машини и други нови продукти.

Четейки за рутери на сайтове като нашия или разглеждайки предложенията на пазара, човек обикновено попада първо на по-специализираните и скъпи продукти. Възможно е обаче да нямаме нужда от нещо свръх специално...

Първи сезон на Game Ninja League беше истинско предизвикателство и поднесе страхотни битки между най-добрите отбори в България по CS:GO, League of Legends, Dota 2 и Hearthstone.

Първият полусезон на Game Ninja Hearthstone завърши с драматичен финал между Superlubo и EnZo, в който Любо беше коронясан за шампион, вземайки наградата от 100 лева и печелейки правото да играе на големия сезонен финал.

Acer представи нови премиум геймърски продукти, подходящи както за гейминг в домашна обстановка, така и за сериозни електронни спортове.

Безжичният достъп до интернет е сред удобствата, за които вече дори не се замисляме.

След тежки битки в груповата фаза най-добрите отбори и играчи от дисциплините Hearthstone и Counter-Strike: Global Offensive заеха полагащите им се места в плейофната фаза на Game Ninja League

Участниците във втори полусезон на Game Ninja League по League of Legends и Dota 2 са ясни.

След убедителна победа с 3 на 0 над G2 Esports във финалите на пролетните League Championship Series плейофи Fnatic спечели първото място в престижния турнир на играта League of Legends.

След като се проведоха и вторите квалификации за класиране в Game Ninja League, участниците във втори полусезон по CS:GO и Hearthstone са ясни.

Random 5 се пребориха с конкуренцията и се класираха на сезонните финали на Game Ninja League Сезон 1, където очакват своя опонент от втория полусезон.

NIKO доказаха за пореден път, че отбора им е съграден от играчи от най-висок ранг и доминираха по пътя си към сезонните финали на Game Ninja League.

superlubo спечели първия полусезон на Game Ninja League и в момента очаква своя опонент от втори полусезон, който ще се изправи срещу него на сезонните финали.

BPro Gaming са първият отбор, който се класира на финалите на първи сезон от Game Ninja League и очаква на върха своите опоненти от втория полусезон.

Финалите на сезон 1 между победителите в 2-та полусезона ще се проведат на 28-ми и 29-ти април с променен награден фонд.

Нагоре