Speed 2-М е подложка за мишка на Cougar с гладко покритие, което улеснява и осигурява бързото движение на мишката по mouse pad-а.

450M Iron Grey е оптична мишка от среден клас, с която Cougar цели да даде на геймърите всичко, от което имат нужда, на приемлива цена.

MSI е изключително горд да пусне своите най-нови допълнения към линията периферни устройства на Gaming Gear - клавиатурите Vigor GK80 и GK70 GAMING.

Последният ден от груповата фаза на първи полусезон на Game Ninja League по Hearthstone трябваше да определи кой ще се присъедини към enZo, RupertMurloc и superlubo в онлайн плейофа. Дори shumz имаше своите шансове, ако Любо биеше PunisherStan, а той биеше bnight. Така се получаваше three way tie за второто място.

Game Ninja League Сезон 1 ще се проведе изцяло онлайн. Нови функционалности и подобрения предстоят за Esports.bg.

Петият ден от Game Ninja League по Hearthstone беше и финалният за група А. Той трябваше да реши кой ще се класира заедно с enZo. Беше ред на Prodigy да играе два мача и след загубата от Heartfilia му бяха нужни две победи, за да си гарантира продължаването напред.

В шестият ден от груповата фаза на първи сезон от Game Ninja League 2018 по CS:GO от предвидените два мача се проведе само един.

Обзор на случилото се в ден четвърти от груповата фаза по Hearthstone на Game Ninja League

Петъчната вечер приключи с още два сблъсъка в група Б. Първата игра бе между една от най-старите активни организации в българския гейминг - headshotBG и сборката от известни имена - RecoveryBG. Втората среща за деня пък бе изиграна между отборите на DZVER и TDR-Gaming.

Дългоочакваният пач 10.2.0 влезе в сила на 06.02.2018 и с него някои от най-силните и иконични карти за последната година бяха нърфнати. Нека припомним накратко какви бяха нърфовете.

Третият Hearthstone ден от Game Ninja League беше изключително интересен и оспорван. Станахме свидетели и на първия мач от лигата, който достигна до пета игра. Вече е налице и първата сериозна заявка за класиране на онлайн плейофа и съответно за отпадане от групите.

Приключи още една част от мачове в група А по CS:GO от Game Ninja League 2018. Този път успяхме да се насладим на три нови отбора: NiePravimOkoto, 60hzgods и любимците на публиката Next Enforcers.

Вчера вечерта станахме свидетели на два оспорвани 2 x BO1 мача. Първата среща беше между DZVER и носителите на добре известния таг в българския гейминг headshotBG, веднага след която започна втората такава за деня между TDR-Gaming и отбора на ветераните RecoveryBG.

Вторият ден в Hearthstone груповата фаза на Game Ninja League беше сравнително кратък, но съдържателен. Състезателите вземаха светкавични решения за своите отигравания и двата мача отнеха сумарно едва малко над два часа.

След като първата българска лига по електронни спортове е вече факт, време е да разберем и какво се случва в самото ѝ начало.

Първият ден от груповата фаза на турнира Game Ninja в дисциплината Hearthstone е в историята. Бяха изиграни две срещи от група А, белязани от задълбочени отигравания, непредвидимо RNG и изненадващи развои в отделните сблъсъци на декове и играчи.

След състезателния уикенд е време да направим разбор на случилото се и да приветстваме участниците в първите групови фази за дисциплините League of Legends и Dota 2.

Във финала на първия февруарски Minor турнир Team Liquid успяха да надвият LGD Gaming с резултат от 3 на 1 игри, превръщайки се в шампион на StarLadder i-League Invitational за трети пореден път.

В светлината на информацията за записалите се отбори в първата квалификация за Game Ninja League по Dota 2, които са 6 в момента, има реален шанс да няма достатъчно отбори, които да участват в квалификацията.

MSI е световно водеща марка, която подкрепя най-вдъхновяващите геймъри.

Нагоре