AGNuke

Здравец "Hylissang" Гълъбов на върха на европейския LCS с Fnatic

След убедителна победа с 3 на 0 над G2 Esports във финалите на пролетните League Championship Series плейофи Fnatic спечели първото място в престижния турнир на играта League of Legends.

В състава на Fnatic играха Bwipo, Broxah, Caps, Rekkles и Hylissang, който е поредното доказателство за българско присъствие на най-високите етажи на състезателния гейминг. Здравец играе за отбора си като Support и в комбина с ADC-то им Rekkles доминираха своите опоненти в Bot Lane.

В игра №1 и игра №2 Здравец игра с Braum и завърши играта с типичните за ефективен support резултати - 1-3-13 и 0-3-9, докато повереникът му Rekkles завърши респективно 10-0-5 с Tristana и 6-0-3 със Sivir.

В игра №3 Hilyssang игра Janna, като отново изигра страхотна игра с героя завършвайки с KDA 0-1-8, а Rekkles отново не умря нито един път с резултат 4-0-5.

Повече информация за всяка от игрите в плейофите можете да намерите тук:

Поздравления на Fnatic и Здравец за шоуто, на които ни направиха съпричастни и гордостта, с която ни изпълниха след убедителното им представяне в Spring LCS. Да им пожелаем успех и в следващите етапи на престижната лига, водеща към гранд финалите, които ще се проведат по-късно тази година.

Нагоре