Вече писахме за новата технология на MSI - Extended Heatsing, която осигурява по-добро охлаждане и по-ниска температура на процесора при натоварване, нещо изключително важно за дълготрайността на гейминг компонентите.

Какво да правим, ако искаме да покрием с Wi-Fi голямо жилище или офис или търсим начин да подобрим безжичната си свързаност? Как да осигурим на всеки член на семейството адекватна свързаност, без да харчим излишно?

Серията аксесоари Predator също се разширява с нови геймърски мишки и клавиатури, геймърски столове, мощни компютърни кутии и още много.

Разширената система за охлаждане е решението на MSI за охлаждане на повече ядра и доставяне на по-висока производителност.

MSI и Intel подаряват игри и in-game предмети на стойност над 180$ на закупилите дънна платка или компютър на MSI с Intel процесор.

Преди броени дни на 23-ти Май в Ню Йорк се проведе next@acer - глобалната пресконференция на технологичния гигант Acer и по-време на събитието бяха представени най-новите технологии, които Acer внедрява в последните им модели лаптопи, настолни машини и други нови продукти.

Четейки за рутери на сайтове като нашия или разглеждайки предложенията на пазара, човек обикновено попада първо на по-специализираните и скъпи продукти. Възможно е обаче да нямаме нужда от нещо свръх специално...

Първи сезон на Game Ninja League беше истинско предизвикателство и поднесе страхотни битки между най-добрите отбори в България по CS:GO, League of Legends, Dota 2 и Hearthstone.

Acer представи нови премиум геймърски продукти, подходящи както за гейминг в домашна обстановка, така и за сериозни електронни спортове.

Безжичният достъп до интернет е сред удобствата, за които вече дори не се замисляме.

След тежки битки в груповата фаза най-добрите отбори и играчи от дисциплините Hearthstone и Counter-Strike: Global Offensive заеха полагащите им се места в плейофната фаза на Game Ninja League

Участниците във втори полусезон на Game Ninja League по League of Legends и Dota 2 са ясни.

След убедителна победа с 3 на 0 над G2 Esports във финалите на пролетните League Championship Series плейофи Fnatic спечели първото място в престижния турнир на играта League of Legends.

След като се проведоха и вторите квалификации за класиране в Game Ninja League, участниците във втори полусезон по CS:GO и Hearthstone са ясни.

Random 5 се пребориха с конкуренцията и се класираха на сезонните финали на Game Ninja League Сезон 1, където очакват своя опонент от втория полусезон.

Финалите на сезон 1 между победителите в 2-та полусезона ще се проведат на 28-ми и 29-ти април с променен награден фонд.

450M Iron Grey е оптична мишка от среден клас, с която Cougar цели да даде на геймърите всичко, от което имат нужда, на приемлива цена.

Speed 2-М е подложка за мишка на Cougar с гладко покритие, което улеснява и осигурява бързото движение на мишката по mouse pad-а.

Най-после сме готови да обявим началото на втория полусезон от серията турнири на Game Ninja League! Борете се за награден фонд от 1 600 лева и за място в сезонните финали.

В първи полусезон на Game Ninja League най-добрите играчи на България в четирите дисциплини Hearthstone, Dota 2, League of Legends и Counter-Strike: Global Offenssive се бориха във формат, който имаше за цел да постави уменията, издръжливостта и отборния дух на първо място.

Нагоре