AGNuke

superlubo - първи финалист в първи сезон на Game Ninja League по Hearthstone

superlubo спечели първия полусезон на Game Ninja League и в момента очаква своя опонент от втори полусезон, който ще се изправи срещу него на сезонните финали.

След лесна квалификация superlubo беше класиран в група с bnight, shumz и PunisherStan. Груповата фаза за Любо беше предизвикателна, но с победата си с 3 на 0 срещу shumz и 3 на 1 срещу bnight, първото място в групата изглеждаше в кърпа вързано за него. В последната си среща в груповата фаза superlubo се изправи срещу PunisherStan, който в драматичен двубой успя да го победи с 3 на 2, а superlubo завърши груповата фаза с резултат 8 победи и 4 загуби.

За негов късмет подгласника му в групата bnight завърши с резултат 7 победи и 6 загуби, което постави superlub0 на първо място в групата с 8 точки.

В плейофната фаза superlubo игра полуфинал с всяващия страх дори в сърцата на закоравели Hearthstone ветерани RupertMurloc и успя да го надвие с 3 на 1, а на финала битката му с enZo беше влакче на емоциите, където superlubo се наложи с 4 на 2.

Гледайте Game Ninja League в нашия Twitch канал или записите в нашия YouTube канал.

Game Ninja League се провежда с подкрепата на AcerPredatorMSI и D-Link.

Нагоре