AGNuke

Промени по провеждането на Dota 2 дисциплината от Game Ninja League

В светлината на информацията за записалите се отбори в първата квалификация за Game Ninja League по Dota 2, които са 6 в момента, има реален шанс да няма достатъчно отбори, които да участват в квалификацията.

За да бъдат излъчени 8 отбора, трябва да има поне 16 записани в квалификацията. По този начин класираните са играли поне един мач преди да достигнат стандартната групова фаза.

За да запазим структурата на квалификацията и да не правим промени по формата ѝ в последния ден взехме следното решение.

При положение, че не се съберат повече от 16 отбора, груповата фаза от първи полусезон ще бъде организирана в само една група от четири (4) отбора. В нея игрите ще бъдат изиграни по заложената за груповата фаза програма и от класирането в групата ще се определи сийдинга за онлайн плейофите. Сийдинга за полуфиналите от онлайн плейофа ще бъде - 1-ви играе срещу 4-ти и 2-ри играе срещу 3-ти в групата.

С тази промяна в метода на провеждане на квалификацията при положение, че няма 16 отбора, искаме да ви напомним, че все още можете да се запишете за квалификацията на адрес: http://esports.bg/dota2/event/2/game-ninja-league-2018-season-1-dota-2/stage/2

Записването приключва с генерирането на схемата за турнира утре в 13:00 часа.

На записалите се пожелаваме успех и сила да извървят Пътя на Нинджата!

 

Game Ninja League се провежда с подкрепата на MSI.

Нагоре